OM AHAAA

Historien bag Ahaaa

Det var en kedelig grå dag, midt april 2007. Temperaturen var vel omkring de der 12-13 grader. Vi var 3 gutter, som alle var vokset op på Nørrebro, som gik ud for at få noget at spise. Og hvad får 3 unge gutter at spise når de er sultne sådan en dag? Vi skulle selvfølgelig have en Wrap med shawarma, falafel el. lign…..Selvfølgelig havde vi vores yndlingssted, skulle vi tage derover? Lad os da prøve noget andet…. 

Her skal lige nævnes, at nogle af vores forældre var nogle af de første til at tage Falaflen med til Danmark. Sidst 70érne åbnede de det man idag kender som Christania Falafel.

Nå men vi tog bussen helt til Nørrebrostationen og begyndte at gå ned af Nørrebrogade mod søerne. Vi gik ind i hver kebab/falafel forretning på vejen. 

Vi talte dem til 38 forretninger. MEN de lignede alle sammen hinanden. Nogenlunde samme kød, samme salat, samme dressing…det var bare det samme….Vi endte hos vores stamsted – igen.

Der var brug for noget nyt af det samme Vi begyndte at undersøge alt mulige forskellige ting: Hvor fik man kødet fra? Hvad var det for noget kød man allerede solgte? Hvad er det bedste kød man kan få? Hvad ønskede vi at give vores kunder? Hvad ønsker folk? Er det kvalitet, økologi, pris, atmosfære…??? Hvordan adskiller vi os fra alle de andre? Vi ønskede at give folk en kulonarisk oplevelse af friske råvarer inspireret af den måde man gjorde i mellemøsten, kombineret med vores forældres opskrifter. 

Oktober 2009 åbnede Ahaaa for første gang. Og fra den dag har vi ønsket at give vores kunder en autentisk WOW-oplevelse fra de træder ind til de har spist.

Siden har der været opture og nedture, som det nu er i restaurationsbranchen. Vi er glade for vores opture og har lært af vores nedture, og nu går det kun fremad….

Vi glæder os til at møde jer…

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.